Σελίδες

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χωρίσατε, ε και;

Χωρίσατε, ε και;
Ο χωρισμός μοιάζει για πολλούς με ένα μικρό θάνατο. Κάθε σου συναίσθημα μουδιάζει, κάθε στίχος και μελωδία θυμίζουν το πρόσωπο που δε σου κρατάει πια το χέρι και το status σου στο Facebook γράφει "ελεύθερη", ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι τη σκλαβιά του έρωτά σου. Όλα αυτά διαβάζονται πολύ όμορφα, ακούγονται ακόμα πιο ρομαντικά μα στην πραγματικότητα είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις πως κάπου εδώ η ζωή κάνει μία παύση, όπως σε όλα τα λογοτεχνικά έργα, βάζει τελεία και αλλάζει παράγραφο. Πολλές φορές δε, αν είσαι αρκετά τυχερή για να ζήσεις και το κάτι διαφορετικό, αλλάζει ακόμα και κεφάλαιο.
Όπως και να εξελιχθεί η ερωτική σας ιστορία, υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε, που απαγορεύονται και που απλά δεν πρέπει να κάνετε. Λάβετέ τα σοβαρά υπόψιν σας και πράξτε ανάλογα. Να θυμάστε, δεν υπάρχει μόνο το λευκό και το μαύρο, υπάρχει και το γκρι και ίσως τελικά σας πηγαίνει καλύτερα.

Σταματήστε να μοιράζεστε στα social networks την ψυχολογική σας κατάσταση. Μπορεί το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο και να έχετε κάνει μαύρους κύκλους από την αϋπνία, αλλά δε χρειάζεται να το μάθουν και οι 900 φίλοι σας στο facebook, twitter, instagram και δε συμμαζεύεται. Αν έχετε τόση ανάγκη να μιλήσετε για αυτό που σας συμβαίνει πάρτε τηλέφωνο τις κολλητές σας και αγοράστε άμεσα ημερολόγιο.

Αφήστε τον εαυτό σας στην ησυχία του. Μέχρι πριν πέντε λεπτά που ήσασταν ακόμα δεσμευμένη με το λεγάμενο τα υπέροχα μακριά σας μαλλιά φάνταζαν το όνειρο κάθε extension που θέλει να μοιάζει με αληθινό. Τώρα ξαφνικά βαλθήκατε να τα κόψετε, να τα βάψετε, να τα πιάσετε πάνω, να τα ψήσετε με το σίδερο, ε όχι. Κάτω τα χέρια...

Στην αρχή ήταν μία μικρή λιγούρα, μετά μία τάση υπογλυκαιμίας, μετά γιόρταζε ο φίλος σας και τελικά δεν έχετε αφήσει σοκολατάκι, πάστα, γεμιστό τσουρέκι και ντόνατ σε χλωρό κλαρί. Κλείστε το στόμα, επιστρέψτε το γλύκισμα πίσω στο κουτί του και με ψηλά τα χέρια απομακρυνθείτε σιγά σιγά από τον τόπο του εγκλήματος. Επειδή ο λεγάμενος σας παράτησε στα "κρύα του λουτρού" δε χρειάζεται να μοιάσετε στο θωρηκτό Αβέρωφ προκειμένου να του θυμίσετε τη θητεία του στο Ναυτικό.

Έχετε μετατρέψει το κινητό σας σε σκουλαρίκι και τους λογαριασμούς της WIND σε εξωπραγματικά νούμερα συνοδευόμενα από πολλά μηδενικά. Εάν συνεχίσετε να του τηλεφωνείτε και να του στέλνετε μηνύματα κάθε φορά που τον σκέφτεστε, δηλαδή συνέχεια, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη λύση για εσάς. Κλειδώστε τη συσκευή σας στο κομοδίνο σας και πετάξτε το κλειδί. Ή το τηλέφωνο, ή η αξιοπρέπειά σας, διαλέξτε.

Σας πλήγωσε, σας παράτησε, σας είπε "θα σου τηλεφωνήσω" αλλά δεν το έκανε, σας έστησε έξω από το Μέγαρο με τα εισιτήρια για τον Elvis Costello στο χέρι και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Τραγικά όλα αυτά και εμείς συμπάσχουμε μαζί σας. Εάν όμως αρχίσετε να περνάτε από τα κρεβάτια όλης της ΠΟΛΗΣ για να ξεχάσετε τον πρώην και να επιβεβαιωθείτε σα γυναίκα, τότε καλύτερα να αλλάξετε μυαλά προτού σας βγει το όνομα και πρέπει να αλλάξετε αυτό στο τέλος. Το σεξ της μίας βραδιάς με πολύ κόσμο δεν είναι η λύση, είναι το αδιέξοδο.

Δεν ξέρουμε αν θα τα ξαναβρείτε με το λεγάμενο, σίγουρα όμως αν ακολουθήσετε τα παραπάνω είστε στον καλύτερο δρόμο για αυτά που έρχονται και όπως έχει αποδείξει η ιστορία, αυτά είναι πάντα τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου