Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τους άλλους. Εκφράζω την αλήθειά μου με αγάπη.
Ερμηνεία: Εκφράσου με μουσική. Οι νεράιδες σε προτρέπουν να τραγουδήσεις, να παίξεις κάποιο μουσικό όργανο, να χτυπάς ρυθμικά τα δάχτυλά σου ή να βάλεις το στερεοφωνικό δυνατά.

Η μουσική ανεβάζει την ψυχή σε νέα ύψη. Αλλάζει την ψυχική σου διάθεση και την προοπτική σου. Οι νεράιδες παίζουν μουσική στις εορταστικές τους εκδηλώσεις γιατί γνωρίζουν την θεραπευτική της αξία.  Σε οδηγούν να περιβάλλεις τον εαυτό σου με μουσική. Οποιοδήποτε είδος μουσικής ακουμπά την ψυχή σου είναι κατάλληλο. Στις νεράιδες αρέσει ιδιαίτερα η χαρούμενη, ρυθμική μουσική γιατί δημιουργεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Παίξε μουσική ή να έχεις μουσική γύρω σου τις επόμενες μέρες και παρατήρησε πώς η διάθεσή σου και η ενέργεια σου ανεβαίνουν. Μπορεί να δεις ότι σου αρέσουν νέα είδη μουσικής, ή κάποιο είδος μουσικής που απολάμβανες πολλά χρόνια πριν. Σημείωσε κάποια τραγούδια που ακούς επανειλημμένα στο ραδιόφωνο ή στο μυαλό σου. Οι στίχοι, ή οι μνήμες που αναδύονται από το τραγούδι, μπορεί να εμπεριέχουν κάποιο μήνυμα που σου προσφέρει μια απάντηση σε κάποια ερώτηση που μπορεί να έχεις.

Θετική δήλωση: Βαθιά μέσα στην ψυχή μου τώρα αποδέχομαι και ζω την θεραπευτική δύναμη της μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου