Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ερμηνεία: Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένος/η σε κάποιο τομέα της ζωής σου.  Κάνε το πρώτο βήμα για  να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από οποιοδήποτε αφύσικο περιορισμό.

Μερικές φορές αισθανόμαστε παγιδευμένοι από εξωτερικές αιτίες. Για παράδειγμα, αισθανόμαστε ότι για οικονομικούς ή οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποδεχθούμε μια δουλειά που δεν είναι ικανοποιητική. Ίσως αισθανόμαστε ότι ο σύντροφός μας ή η οικογένεια μας δεν θα μας «αφήσουν» να ακολουθήσουμε δραστηριότητες που μας βοηθούν στη ζωή, όπως κολεγιακού επιπέδου μαθήματα ή προγράμματα προπόνησης. Ίσως όμως και να αισθανόμαστε ότι μας ελέγχουν οι εξαρτήσεις μας. Οι νεράιδες λένε ότι όταν είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας, είμαστε και περισσότερο υπεύθυνοι προς τους άλλους. Δηλαδή, όταν είμαστε ευτυχισμένοι, η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, τα παιδιά μας και ο σύντροφος μας, χαίρονται να βρίσκονται γύρω μας και εμπνέονται από την δύναμή μας και την αυτοπεποίθησή μας. Προσευχήσου για βοήθεια για ν’ απελευθερώσεις τους φόβους σου και για να σε βοηθήσουν να σπάσεις τα δεσμά. Το σχέδιο του Θεού είναι να είσαι υπεύθυνος, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι ελεύθερος σαν τα πουλιά, τους αγγέλους και τις νεράιδες.

Θετική δήλωση: Είμαι ελεύθερος/η και είμαι δυνατός/ή. Τώρα επιτρέπω στον εαυτό μου να ευχαριστηθεί αυτή την ελευθερία και την δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου