Σελίδες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο νόμος της έλξης



Ο Νόμος της Έλξης μπορεί να οριστεί ως: “Προσελκύω στην ζωή μου σε οτιδήποτε δίνω την προσοχή  μου και την ενέργεια μου– Θετικό η αρνητικό.» Υπάρχει ένα θεμέλιο που έχει σχέση με την φυσιολογία για την θετική σκέψη και η επίδραση του στην δημιουργία του Νόμου της ‘Έλξης.
 


Υπάρχουν πολλές μορφές ενέργειας: ατομική, θερμική, ηλεκτροκινητική, κινητική και πιθανή. Η ενέργεια δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί.
 

Τα ηλεκτρόνια μέσα στα άτομα περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα σε προδιαγραμμένες  τροχιές η επίπεδα ενέργειας που διαβεβαιώνουν την σταθερότητα του ατόμου. Τα ηλεκτρόνια  ίσως αναγκάζονται να καταλάβουν “υψηλότερες” τροχιές με την πρόσθεση ενέργειας, η να βγάζουν λιγότερη ενέργεια όταν πέφτουν σε “χαμηλότερη” τροχιά. Όσον αφορά τις “δονήσεις”, εάν τα άτομα είναι “ευθυγραμμισμένα” , δημιουργούν μια κινητήρια δύναμη και όλα πηγαίνουν μαζί στην ίδια κατεύθυνση κατά τον ίδιο τρόπο όπως τα μέταλλα μπορούν  να μαγνητιστούν με το να ευθυγραμμίζουν τα μόρια τους στην ίδια κατεύθυνση. Αυτή η δημιουργία θετικών (+) και αρνητικών (-) πόλων είναι ένα δεδομένο της φύσης και της επιστήμης. Η επιστήμη έχει δείξει ότι, εάν υπάρχουν φυσικοί νόμοι που μπορούν να παρατηρηθούν και να  προσδιοριστούν ποσοτικά σε ένα πεδίο, υπάρχουν πιθανότατα παρόμοιοι νόμοι σε άλλα πεδία, ακόμα και αν δεν μπορούν να προσδιοριστούν ποσοτικά αυτή την στιγμή.
 

Όπως βλέπετε, Ο Νόμος της Έλξης δεν είναι ένας μοντέρνος όρος η  μαγεία της Νέας Γενιάς.  Είναι ένας νόμος της φύσης που το κάθε άτομο της ύπαρξης σας είναι σε συνεχή ανταπόκριση , είτε το γνωρίζετε, είτε όχι.Η πηγή ενέργειας μέσα μας είναι χωρίς όρια. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια μπορεί να δουλέψει μαζί σου και για σένα όταν είσαι σε αρμονία με αυτήν!Wink
 

Η ενέργεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί και δεν μπορεί να καταστραφεί. Είμαστε ενέργεια και εκπέμπουμε ενέργεια. Οι σκέψεις είναι ενέργεια και επηρεάζουν όλους και όλα τριγύρω μας!Surprised


Εάν το Σύμπαν βασίζεται στους νόμους της ενέργειας και του Νόμου της Έλξης– το οποίο σημαίνει ότι τα πάντα δονούνται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα– τότε εσύ «δονείσαι» σε μια συχνότητα που σου επιτρέπει να πετύχεις η να αποτύχεις.
 
Άρα, εάν σκέφτεσαι θετικά, εκπέμπεις θετική ενέργεια και το αντίθετο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου